КАК РАБОТИ УЛТРАЗВУКОВАТА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ EMMI®-DENT?

КАК РАБОТИ УЛТРАЗВУКОВАТА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ EMMI®-DENT?
16 март 2023

Ултразвуковите четки за зъби emmi®-dent почистват зъбите ви без механични движения. Патентованият пиезокерамичен чип (ултразвуков преобразувател) е разположен в главата на ултразвуковата четка за зъби emmi®-dent. В „интелигентната“ глава на четката електрическата енергия се преобразува в ултразвукови вълни, които се предават към зъбите и венците чрез космите на главата с помощта на специални ултразвукови пасти за зъби и слюнка. Това кара ултразвуковият преобразувател да вибрира (с до 96 милиона многочестотни вибрации). Тези ултразвукови вълни разрушават структурата на микромехурчетата, които се образуват от пастата за зъби, като се свиват и така се създава смукателен ефект. Този смукателен ефект премахва биофилма и плаката. Стандартният процес на миене на зъбите.
Ултразвукът не се чува и не се усеща. Въпреки това, в комбинация със специална ултразвукова паста за зъби, той генерира милиони малки микромехурчета. Благодарение на малкия си размер те проникват дори в най-тесните междузъбни пространства, където се свиват и създават засмукващ ефект. По този начин се премахват замърсявания като биофилм и плака. Вибрациите на ултразвуковата четка за зъби пренасят замърсяванията от междузъбните пространства върху космите на главата, а след това е нужно само да я изплакнете. Резултатът е здрави, трайно почистени и гладки зъби.

Електрическите четки за зъби включват четки за зъби въртящи се глави, както и звукови и ултразвукови четки за зъби. Докато първите обикновено имат кръгли глави, които се въртят алтернативно отляво надясно, звуковите четки за зъби са оборудвани с удължени, вибриращи глави. С 20 000 до 40 000 вибрации в минута те постигат значително по-високи механични движения от въртящите се четки. Ултразвуковите четки за зъби превъзхождат тази производителност многократно и също са напълно различна технология.

прочети още

Хората мият зъбите си редовно сутрин и вечер. Докато в устата и гърлото на повечето кучета бактериите се множат, а зъбният камък расте и се развива. В последно време някои стопани на кучета осъзнават, че здравите зъби са важни за поддържане на доброто здраве на кучето. Започва новата ера на четките за зъби за кучета!

прочети още

ЕМАГ България с удоволствие иска да представи новия си сайт, в който ще намериш всички продуктови гами на немската компания EMAG AG.

прочети още