Emmi-dent 6+2 fresh (с по-силен вкус на мента)

72,00 лв.
  • Марка: Emmi-Dent

В пакет за половин година 6x паста за зъби fresh 75ml и 1x приставки E2!


Микро почистването на зъбите с ултразвук е е възможно само с нашата специално създадена за целта Emmi-dent ултразвукова паста за зъби.

Една туба Emmi-dent паста съдържа 75 ml ултразвукова паста за зъби. Може да се използва в комбинация с нашите 2 уреда Emmi-dental Professional и Emmi-dent 6.


Emmi-dent паста за зъби с микробалончета в опаковка за половин година!
6x пасти за зъби fresh и 1x приставки E2 Измива и почиства зъбите и венците за една здрава усмвка! Като част от Emmi-dent системата за почистване нашата специална ултразвукова паста за зъби подпомага с помощта на микробалончета ултразвуковия измиващ процес.
 
Ултразвукът и Emmi-dent пастата за зъби образуват в устата на всяка милисекунда милиони микробалончета, които се движат и почистват. Микробалончетата са до 1000 пъти по-малки от тези, които образуват обикновените пасти за зъби. Благодарение на това свойство те проникват навсякъде и в най-малките процепи и цепнатини на зъбния емайл, за да почистят и там. Силата на експлозията разкъсва мембраната на бактериите и микробите така, че да ги унищожи. Този процес продължава толкова дълго, колкото ултразвук се генерира в главата на четката. Четкането както с останалите четки за зъби не е препоръчително!
 
Затова Emmi-dent е толкова нежна за Вашите венци. Emmi-dent е "неподвижната четка за зъби". Хората с чувствителни, възпалени или оголени венци могат да си отдъхнат - болката при четкане на зъбите или раздразнение на венците вече е в миналото!
 
Важно!

* За разлика от други пасти за зъби Emmi-dent пастата не съдържа изпилващи или абразивни частици (Учените го наричат : RDA Null = Null Abrasion). Абразивните частици могат да повредят емайла и с течение на времето той се износва (по този начин Вашият зъб губи своята естествена способност за защита срещу бактерии и тяхното въздействие може да доведе до кариес. Микробалончетата унищожават бактериите и така дъхът Ви остава свеж до 12 часа.
 
* Препоръчваме да се използва с Emmi-dent ултразвуковата система.
 
* Налични са два вкуса: с мента (Frisch) и без мента (Mild)