Emmi-dent комплект от 3 броя ултразвукова паста за зъби fresh (с по-силен ментов вкус)

25,00 лв.
  • Марка: Emmi-Dent

Emmi-dent паста за зъби с микро балончета Измива и почиства зъбите и венците за една здрава усмвка! Като част от Emmi-dent системата за почистване нашата специална ултразвукова паста за зъби подпомага с помощта на микробалончета ултразвуковия измиващ процес.

 

Ултразвукът и Emmi-dent пастата за зъби образуват в устата на всяка милисекунда милиони микробалончета, които се движат и почистват. Микробалончетата са до 1000 пъти по-малки от тези, които образуват обикновените пасти за зъби. Благодарение на това свойство те проникват навсякъде и в най-малките процепи и цепнатини на зъбния емайл, за да почистят и там. Силата на експлозията разкъсва мембраната на бактериите и микробите така, че да ги унищожи. Този процес продължава толкова дълго, колкото ултразвук се генерира в главата на четката. Четкането както с останалите четки за зъби не е препоръчително! Затова Emmi-dent е толкова нежна за Вашите венци. Emmi-dent е "неподвижната четка за зъби".

 

Хората с чувствителни, възпалени или оголени венци могат да си отдъхнат - болката при четкане на зъбите или раздразнение на венците вече е в миналото!

 

Важно:

* За разлика от други пасти за зъби Emmi-dent пастата не съдържа изпилващи или абразивни частици (Учените го наричат : RDA Null = Null Abrasion). Абразивните частици могат да повредят емайла и с течение на времето той се износва (по този начин Вашият зъб губи своята естествена способност за защита срещу бактерии и тяхното въздействие може да доведе до кариес. Микробалончетата унищожават бактериите и така дъхът Ви остава свеж до 12 часа.

* Препоръчваме да се използва с Emmi-dent ултразвуковата система.

* Налични са два вкуса: с мента (Frisch) и без мента (Mild) Микро почистването на зъбите с ултразвук е е възможно само с нашата специално създадена за целта Emmi-dent ултразвукова паста за зъби. Една туба Emmi-dent паста съдържа 75 ml ултразвукова паста за зъби. Може да се използва в комбинация с нашите два уреда Emmi-dental Professional и Emmi-dent 6.