ГЕЛ-ЛАК UV-POLISH/UV-LACK Neville

19,00 лв.
  • Марка: Emmi-Nail
  • Кат. номер: 98122

Продуктът нужен на всеки професионалист: нанася се лесно като лак, но с издържливост на гел!

 

  1. Лакирайте както с обикновен лак, а след това отстранете лесно като детска игра с помощта на Emmi-Nail Remover! Нашият UV гел-лак издържа до 4 седмици върху естествен нокът!
  2. Матирайте внимателно нокътната плочка с шлайф-блокче. Нанесете обилно Emmi-Nail дехидрататор (за по-мазни нокътни плочки използвайте Emmi-Nail Primer).
  3. Просто изберете желания цвят, нанесете веднъж Base-/Top-Coat, след това UV-Lack/ UV-Polish  до достигане на желаната наситеност на цвета и за край лакирайте още веднъж Base-/ Top Coat и ГОТОВО!
  4. Лепкавият слой, който остава след запечатването, отстраняваме с Emmi-Nail Cleaner. ВНИМАНИЕ: Всеки един от слоевете се полимеризира по 2 мин в UV-лампа или 30 сек. в LED-лампа ! Emmi-Nail UV-Polish/UV/Lack се отличава с това, че не се надрасква и има силен гланц!
  5. Отстранявването става с обилно напоен памучен тампон с EMMI-Nail Remover обвит плътно около нокътя с фолио за около 10 мин. или със специалните тампони Еmmi-Nail!
  6. След това просто отстранете от нокътя с помощта на пръчица от розово дърво! ВНИМАНИЕ: Преди да поставите тампона с течността, отстранете блясъка на лака с помощта на пила! Emmi-Nail UV-Polish/UV-Lack е разработен да се нанася върху естествен нокът!

 

Съдържание: 15 ml