Статии

Електрическите четки за зъби включват четки за зъби въртящи се глави, както и звукови и ултразвукови четки за зъби. Докато първите обикновено имат кръгли глави, които се въртят алтернативно отляво надясно, звуковите четки за зъби са оборудвани с удължени, вибриращи глави. С 20 000 до 40 000 вибрации в минута те постигат значително по-високи механични движения от въртящите се четки. Ултразвуковите четки за зъби превъзхождат тази производителност многократно и също са напълно различна технология.

прочети още

Хората мият зъбите си редовно сутрин и вечер. Докато в устата и гърлото на повечето кучета бактериите се множат, а зъбният камък расте и се развива. В последно време някои стопани на кучета осъзнават, че здравите зъби са важни за поддържане на доброто здраве на кучето. Започва новата ера на четките за зъби за кучета!

прочети още

Ултразвуковите четки за зъби emmi®-dent почистват зъбите ви без механични движения. Патентованият пиезокерамичен чип (ултразвуков преобразувател) е разположен в главата на ултразвуковата четка за зъби emmi®-dent.

прочети още

ЕМАГ България с удоволствие иска да представи новия си сайт, в който ще намериш всички продуктови гами на немската компания EMAG AG.

прочети още