Ултразвукова четка за зъби Emmi-Dental Professional

285,00 лв.
  • Марка: Emmi-Dent
С нашия комплект Emmi-dental Professional получавате уред за почистване на зъбите с ултразвук с макс. 96 милиона вибрации в минута.
 
 
Ефективно премахва бактерии върху и между зъбите, върху венците и дълбоко в джобовете на венеца. По този начин значително се намалява вероятността от възпаление, кървене и пародонтоза. Същевременно облекчавате бюджета си, защото всe по-рядко ще ви се наложи да купувате вода за уста или конец за зъби. Микро балончетата и ултразвукът отстраняват ежедневните петна върху зъбите за кратко време- без четкане микробалончетата и ултразвукът отстраняват ежедневните замърсявания върху зъбите за кратко време- без избелване, без силни химикали или посещение при зъболекар.
 
Върнете обратно младежкия и снежно бял облик на зъбите си.
 
Emmi-dent се грижи за свежия ви дъх в рамките на 12 часа. Максимална чистота без четкане, като така избягвате увреждания на емайла и раздразнения на венците: Emmi-dent е идеалното решение за чувствителни или оголени венци, където обичайното четкане би предизвикало болка. Максимален измиващ ефект без нужда от четкане.
 
Посрещнете зъболекаря си с усмивка: Много от обичайните проблеми ще изчезнат с използването на Emmi-dent. Най-късно следващото ви посещение при зъболекаря ще бъде ваше удоволствие. Идеална е за деца, които мразят да си четкат зъбите. Само задръжте Emmi-dent върху зъбите си и те ще се почистят от вибрациите. Перфектна е за хора с импланти, корони, мостове и фасети.Emmi-dent отстранява бактериите и по този начин предпазва. Хора, които носят шини ще бъдат облекчени от предимството, че бактериите под брекетите ще бъдат убити.
 
За вашето пътуване: Едно зареждане на батерията издържа оклоло 10 дни. Emmi-dent тежи само 120 грама.
 
Базовият комплект съдържа: Emmi-dent ултразвукова четка за зъби, зарядно, две приставки, една паста за зъби с микро балончета и 2 Mira-Ton таблетки за оцветяване на плаката върху зъбите. Доказана техника в Европа от 2009 г. Присъединете се към десетките хиляди доволни от Emmi-dent пациенти, които я използват ежедненвно.
 
* Не включва приставката за зъбен камък!