За нас

За нас

Преживяване на иновации - това е възможно EMAG AG. Глобалната компания е специализирана в изследванията, разработването, производството и дистрибуцията на най-съвременни ултразвукови и ултравиолетови технологии и моделиране на ноктите, оборудване и консумативи за здраве и красота.

Продуктовата гама се състои от 3 области: Emmi®-Nail за дизайн на нокти, оборудване за втвърдяване на UV светлина и аксесоари за професионални салони за нокти и частни потребители, ултразвуков свят за ултразвукови уреди за почистване и почистващи препарати за почистване на малки и големи части за промишлеността, търговията и крайните потребители, както и микро ултразвук Уреди за почистване на зъби от Emmi®-Dent и Emmi®-Pet, както и микромасажни уреди от Emmi®-Skin на база ултразвук.

Заявленията за продукти на EMAG AG могат да бъдат намерени в домакинството и хобито, работилницата и търговията като бижутери, в лаборатории и медицински центрове, както и в медицински и стоматологични практики, студия за нокти и татуировки. В допълнение, компанията разработва индивидуални решения за клиенти от всякакъв мащаб за индустрията.

сгради

EMAG AG има повече от 20 самостоятелни патента по света, както и собствен отдел за изследвания и развитие. Изпълнителният съвет Bülent Emekci основава световно действаща компания през 1999 г. В допълнение към централата на компанията в Mörfelden-Walldorf (Франкфурт / Майн), която в момента има почти 60 служители, има и други места във Франция, Швейцария и Бенелюкс.

В България: