За нас

За нас

Корпорациите на компанията Emmi Ultrasonic са мажоритарна собственост на EMAG AG Group, Mörfelden-Walldorf (Германия) и се фокусират единствено върху здравето и красотата. От 1999 г. те работят върху разработването на нови революционни ултразвукови технологии за хигиена на устата и почистване на зъбите. Основите за тези иновации, наред с други, са резултат от обширния опит на групата компании в областта на ултразвуковите почистващи устройства в болниците, технологиите за почистване на двигатели на състезателни автомобили (напр. за Ferrari), в индустриалното производство за Ford Automobiles, както и за вани за реактивни двигатели в авиацията (напр. за Lufthansa и Air France).

 

Emmi Ultrasonic, с офиси в САЩ, Швейцария и Германия, е специализирана в разработването, производството и световното разпространение на иновативни ултразвукови устройства и технологии. Патентованите ултразвукови продукти на Emmi се отличават с изключително минимизирани ултразвукови чипове и технологични иновации, които се прилагат в почистването, профилактиката и терапията в оралната и дерматологичната област от 2008 г.

Изпълнителен директор и основател на групата компании EMAG AG, както и на компанията Emmi Ultrasonic, е разработчикът и електронен инженер Бюлент Емекчи.

 

 

 

 

 

Продуктовата гама се състои от следните направления:

  • Emmi®-Nail за дизайн на ноктите: UV/LED лампи и аксесоари за професионални салони за нокти и частни потребители;
  • Emmi® Ultrasonic World: Ултразвукови почистващи устройства и почистващи препарати за почистване на малки и големи части за индустрията, търговията и крайните потребители;
  • Микро Ултразвукови устройства за почистване на зъби с марките emmi®-dent (ултразвукова орална хигиена за хора) и emmi®-pet (ултразвукова орална хигиена за животни);
  • Микро Ултразвукови масажори с марката emmi®-skin.

 

Приложения за продуктите на EMAG AG могат да бъдат намерени в домакинства и хобита, работилници и предприятия (бижутерии, оптики и т.н.), в лаборатории, медицински заведения и в лекарски и зъболекарски практики, както и в студия за нокти и татуировки.

В допълнение, компанията разработва индивидуални клиентски решения от всякакъв мащаб за индустрията.

EMAG AG има повече от 20 собствени изследователски патента по целия свят, както и собствен отдел за изследване и развитие.

Мисията на компанията е да подобри качеството на живот за всеки чрез своите иновативни технологии и ултразвукови продукти и да даде възможност на всеки да ги използва у дома. Благодарение на усилията си в научноизследователската дейност, компанията непрекъснато пуска нови иновативни ултразвукови приложения за здраве и красота, които подобряват качеството на живот на много хора. Възможностите за прилагане на ултразвук в тези области са все още в начален етап и ще продължат да изненадват в близко и далечно бъдеще.

 

"Произведено в Германия"